Alla inlägg den 17 juli 2008

Av Filippa Persson - 17 juli 2008 20:18

......på att stiga upp o vara på jobbet innan kl 9.00 När klockan ringde 5.15 idag trodde jag det var ett skämt! Jag var så trött så det var löjligt.... Jobbar ju sällan dagtider, är inte van vid att gå upp på morgonen utan att sluta kl 7 på morgonen istället.

Men det vara bara att stiga upp o se glad ut. Mina "kameler" här hemma är lika glada vilken tid det än är på dygnet, Irra sa god morgon genom att sätta nosen i örat o kolla så jag verkligen var vaken, var jag inte det innan så blev jag det då!!!!!!


När jag hade kommit hem från jobbet o gått en runda med vovvarna slängde jag mig på sängen för att pausa lite innan det var dax att träna med Irra. Det är ju inte så svårt att gissa vem som la sig på kudden bredvid mitt huvud, så nära det bara gick, o ville mysa, Irra givetvis...


Tränade nästan samma sak idag fast med störning (en lekande Laban) o det funkade relativt bra. Hon tyckte givetvis det var svårt när Laban fick springa runt o busa medans hon skulle titta o vara uppmärksam på mig. Men jag är faktiskt nöjd idag ändå! *ler*

Har börjat träna med brandslangen ist för med bollen & det funkar mycket bättre, Irra tycker det är roligare att kampa o busa efteråt med den. Bollen får väl följa med när det är bad dax.... :)

Har lovat dom att det är bad som gäller i morgon! :):):)


Ska försöka göra lite nytta här hemma idag, som att städa, diska o såna trista saker... Diskmaskin borde vara standardutrustning överallt! Det kommer att bli film o mys i goda vänners lag lite senare så det är nog dax att skynda sig lite!


Bye, bye!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards