Alla inlägg den 21 juli 2008

Av Filippa Persson - 21 juli 2008 21:06

Idag tyckte jag o Josefin att våra hundar gott kunde få ha lite stadsträning. Irra & Enzo brydde sig inte ett dugg så vi bestämde att vi skulle åka o bada istället... Sagt o gjort, vi gick hem o hämtade Laban o körde till Hammarsjön. Det såg bra ut när vi kom dit (har inte varit där innan) med en liten 'strand', perfekt för Labans skull. Laban o Irra sprang ut i vattnet direkt medans Enzo såg lite tveksam ut, han var inte så imponerad precis.. *hahahaha* Men han gick oxå i efter en liten stund. Vattnet är ju inte det bästa i en insjö o inte blev det bättre av att Laban grävde upp halva botten så hundarna såg ut som gyttjedjur!!!!!! Dom badade o lekte en stund. Laban var mest 'ivägen' för dom små men dom tyckte det var ganska kul fram tills Enzo ville leka med honom.. Då tog Laban en tugga på honom!!! "Shit" var min första tanke.. Enzo skrek lika högt som Irra gör när Laban tar en smakbit på henne. Men det tog inte så illa, en repa över ögat men inget mer, skönt. Det kan ju ta så mkt värre....


När vi kom hem var det badkaret direkt för mina två! Ville inte ha dom här hemma när dom luktade som om dom hade varit i ett träsk o badat!

Irra är så snäll att duscha o bada (hon hoppar i badkaret själv), eller ja, i all hantering faktiskt. Laban är värre........ Han morrar ju så man tror att han ska äta upp en! O det var samma sak idag.. *suck* Men även han blev ren, så nu luktar dom MKT godare än innan! :)


Är ledig inatt, det är sååå skönt att slippa vara vaken inatt oxå. Funderar ibland på att hitta ett dagtids jobb ist. Det är guld värt att få krypa ner i sängen o få sova på natten.

Längtar till min semester börjar, 7 aug! Då är det kennelträff oxå & det ska bli kul!!!! :)


Nu är det dax att åka iväg o titta på film, slappa o ha det skönt i soffan... :)

Ha det bäst tills nästa gång!! //Kram


P.S Kunde inte låta bli att ta ett kort när Irra är schamponerad, hon ser bara för rolig ut!!!!!!! *skrattar gott*

Fick höra att hon hade svarta "spikes"! *hahahaha*

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards