Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Filippa Persson - 24 februari 2010 18:26

Jag har varit ledig idag! Det är verkligen skönt att vara ledig en dag mitt i veckan...   

Jag åkte in till stan o fikade/lunchade med Mats. Det är alltid lika mysigt att slå ihjäl några timmar med honom! Vi gick en runda på stan oxå o shoppade jeans till honom.. Han sa igår att han  tyckte det blev så dyrt sist vi va på stan o shoppade så han ville inte ha med mig fler gånger, men han ångrade sig!    *hahaha*


Gick en lite längre runda med hundarna när jag kom hem o började tvätta några av filtarna till Irra o Laban. Laban har lugnat sig betydligt idag så Irra´s löp är nog över om ett par dagar (SKÖNT!!!!!!) o då är det dax för ett bad för henne. Märker tydligt när allt är som vanligt igen, Laban börjar morra o naffsa efter henne!! *hahahaha* Men Laban får stanna i sovrummet, när jag jobbar, ett par dagar till för säkerhets skull..


Passade oxå på att städa o diska när jag ändå är ledig. Hinner inte det riktigt när jag jobbar o ska hinna gå lite längre rundor.


Kollade lite på klubbens sida ang spårkurser men dom va redan fulla. Går ju ingen kurs alls med Irra just nu o det känns såååå trist. Det kommer en ny lydnadskurs för AS om någon månad, hoppas jag, så då är jag på G igen! Ska bli skönt när all denna j---a snön försvinner! Då kan man åka till klubben o träna, blir lite lättare där än vad det blir här hemma att träna linförigheten o sånt.. Nu är det mest kontakt, bakdelskontroll o snabba ligg som vi tränar inne. Det är alltid lika skoj o träna med Irra! Hon är så fräck, vi kan träna kontakt o snabba ligg o sånt, hon är så PÅ o i nästa stund ligger hon i soffan med huvudet i mitt knä & myser... Snacka om av o på knapp!   


Nu ska jag mysa med bullar o en kopp te framför tv:n...


*bye, bye*

Ovido - Quiz & Flashcards