Alla inlägg under december 2009

Av Filippa Persson - 1 december 2009 20:56

Nu har jag kommit in i min nya lägenhet, skönt! Har inte fått upp alla sakerna men en del. Mest finlir kvar...   Jävlar i det va gubbar man har att välja mellan nu då!!! Blir det ju svårare när man har mer att välja på..... *hahahaha*


Flytten gick smidigt.. TUSEN TACK till er som hjälpte mig!! Hade inte klarat det utan er!   Mamma va här o hjälpte mig att städa huset o packa upp i den nya på både lördag kväll o söndag. På söndagen åkte vi till Eko oxå o strosade lite. Köpte lite nya saker. Tro det eller ej men jag har JULPYNTAT hemma! Har t.o.m hängt upp julgardiner... Blev ju helt super! 


Hundarna har kommit i andra hand denna veckan så jag kan ju säga att Irra är SÅÅÅÅ toppad! Vill ju inte bli utslängd o ogillad av grannarna så jag har köpt ett citronhalsband till Irra. Kan ju säga att numera luktar min bil citron hela tiden! *hahaha* Hon började skälla med det på sig när hon fick syn på något o fick sig en puff av citron i nosen, kan ju säga att hon är MKT tystare nu! Ingen är gladare än jag!!!!  

Både Irra o Laban har varit lite oroliga på natten nu när det har varit nytt.. Dom fick följa med till jobbet igår o idag. Inte optimalt att ha dom i bilen (är ju ute med dom under dagen) men bättre det än att dom (läs Irra) har sönder saker här hemma o att dom skäller!


Jag har blivit sjuk, IGEN! 3:e gången på 3 månader.... Fattar inte hur det är möjligt... *suck* Har tappat rösten nu på kvällen oxå. Tur att jag inte ska jobba hos pojken i morgon utan på Lycktan!


Nu ska jag lägga mig i ett bad med levande ljus o massor av skum.... *ler* Kurera kroppen o rösten, kan kanske prata igen när jag har legat där en stund..

Måste ju vara frisk till helgen, ska fira min födelsedag då!   Vill ju inte gå på krogen o vara helt förstörd, har köpt vitaminer så nu ska jag bli frisk! *hahaha*


Ha det bäst!


*kramizar*

Ovido - Quiz & Flashcards