Alla inlägg den 2 januari 2010

Av Filippa Persson - 2 januari 2010 17:25

Irra o jag va o spårade i idag i Tollarp. Snacka om att det är alldeles på tok för kallt för att vara ute nu!!! Men som en trogen träningsmänniska man är så va det bara till att klä på sig ORDENTLIGT med kläder o det kan jag säga att jag gjorde! Trots 3 lager på benen, 2 par vantar & 4 tröjor o 2 jackor o mössa frös jag ändå....!!!    Hur det nu kan var möjligt.... Men Irra va ganska duktig, hon missade den ena 'leksaken' i spåret men tog dom andra 2. Gick ett U, 100mx50mx100m o det gick bra..

Tränade lite lydnad o budföring oxå. Irra vill inte riktigt stanna hos den andre personen (som nu alltid är AS) utan springer snabbt dit o tittar o vill sen ännu snabbare tillbaka till mig. Så det gäller att AS är snabb med att ta henne innan hon vänder tillbaka! *hahahaha*


Läste lite i 'Hundsport' innan o kände mig såååå träffad av ett inlägg ang hur hundar gör för att få ligga i sängen, den lite äldre hunden berättar för den yngre hur man ska göra. Läs o skratta!

""Låt oss gissa... du har fått en sängplats tilldelad som består av en trist plastbalja, trots att din familj vräker sig i stora mjuka sängar där du gott hade fått plats oxå. Här får du sikta in dig på familjens svagaste individer då det gäller konsekvens, vilket oftast betyder tonårsbarnen. Men förfarandet kan även tillämpas på vuxna familjemedlemar. Satsa dock i första hand på den kvinnliga delen av paret som brukar har svårare att motstå dig. Så här gör du: smyg upp i sängen o titta bedjande... Fungerar oftast kanon!!!

Är du inte stor nog att kunna ta dig upp i sängen själv, går det nästan lika bra att bara sitta & luta hakan mot sängkanten & titta bedjande, små ynkliga pipljud är heller inte fel. Kom bara ihåg att inte bre ut dig till att börja med, utan rulla ihop dig till en liten boll som ger intryck att du knappast kommer att ta någon plats alls. När sängsovandet blivit en vana kan du givetvis sträcka ut dig till din fulla längd & långt mer därtill.""  

 

Det är verkligen så Irra har gjort!!!!  

 

Nu är det dax för mig att sova en stund, ska jobba inatt...


Hoppas ni har haft en skön dag!


*kramar*


 

Nu har det varit alldeles för kallt för Labans leder, så 'gammelmannen' får ha sitt 'Back On Track' täcke på sig på promenaderna. Varmt o mysigt för honom...    

Ovido - Quiz & Flashcards